torsdag 17 januari 2008

Neo ber om ursäkt...

...och håller med om att varken jag eller de andra som fanns med på bilderna hade med hoten mot rikets säkerhet att göra. Med anledning av mitt tidigare inlägg skriver redaktionschefen, Petter Olofsson, på Neobloggen:

"Tillägg och ursäkt: Bilderna i reportaget om ABF var från Socialistiskt forum i Stockholm, och vi har blivit uppmärksammade på att det kan tolkas som att personerna på fotografierna även tillhör de extrema organisationer reportaget handlar om. Så är inte fallet. Vi borde ha varit tydliga med att bilderna enbart var illustrationer från ett av ABF arrangerat evenemang, och klargjort att det inte fanns någon direkt koppling mellan personerna och text. Vi ber om ursäkt för detta."

Ursäkt godtagen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

linus sa...

ursäkt på sin plats. lite vett kanske det finns då, också på neos redaktion.

Catti Ullström sa...

;-)

Anton Andersson sa...

Skönt med ursäkt.
Även om hela artikeln, vilket Aron etzler kommenterar i senaste flamman, var märklig. Man kunde tro att liberaler skulle stå upp för mötesfrihet.

Catti Ullström sa...

Jo. Jag håller förstås med dig.

Att jag reagerade mot just det jag gjorde var mest pga det principiella. Jag tycker att pressetik är viktigt.

Sen vad jag tycker om innehållet i artikeln är en helt annan sak. Jag hade kunnat skriva ett inlägg om att jag tycker att andemeningen i artikeln är inte bara märklig utan otäck. Men det är ett annat inlägg.