måndag 9 juni 2008

Rädda Sälen! (och stoppa FRA)

Ser via Björn Fridén att Moderata Ungdomsförbundet är på krigsstigen. Wykman & co tycker inte att moderpartiets förslag om utökad säljakt är en lysande idé. Det är ju bara att hålla med MUF. Rädda sälen. För tusan.

Bloggat: Wykman,

I övrigt:

Morian
reagerar på övervakningskramaren Svenssons märkliga och ogrundade påhopp på bloggosfären (enfaldigt var ordet). Silfverstrand funderar på innebörden av "alla ska med", i bloggosfären. Trotten tycker sig bevisat behovet av bloggosfären i ett demokratiskt samhälle. Eva har hittat bra svensk rapportering om Burma i både SvD och Expressen (och i den sistnämda kommenterar Henrich Harder från S-studenters Burmautskott). Brandow funderar över siffrorna och Burmakatastrofen. Falkvinge är rätt nöjd med (v)-kongressens beslut kring upp- och nedladdning på nätet. Lake och Mary funderar kring partipiskor. WitchBitch funderar kring nationaldagsfirande, svenskhet och FRA. Troberg konstaterar mycket riktigt att övervakningen kan drabba vem som helst, rent mjöl i påsen-argumentet håller inte! Laakso planerar att köpa frimärken efter FRA-omröstningen och Emma fortsätter sin nedräkning. För den som missade Blogges digitala nationaldagstal (för att ni till exempel som jag var på hemlig ort i Litauen) återfinns det här.

Appropå kongresser så är det S-studenters tur till helgen. Håll ögon och öron öppna.

PS. Kolla Martins, Lians, Matildas och Burmautskottaren Henrichs uttalanden på Expressen. DS.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Daniel sa...

MUF:s samvetsgräns tycks alltså gå vid sälarna. Kanske vore det därmed en bra idé att maskera Sverige sjukpensionärer och arbetslösa till dessa mysiga djur?

För solidaritet med utsatta människor tycks inte MUF kunna sträcka sig till...

Catti Ullström sa...

Det är just därför utspelet från MUF blir lite komiskt. Kanske är vi människor inte lika söta som sälar.