fredag 8 augusti 2008

Mer Burma i svensk media

Aftonbladets nätupplaga har under eftermiddagen fått in ännu en debattartikel om Burma, dessutom skriven av bland andra Frida Perjus och Kristian Brangenfeldt från S-studenters Burmautskott. De skriver på samma tema som de gjort många förr, OS och Kina och Burma.

Läs!

Se mer om , , och .

1 kommentar:

eva rehnberg sa...

Hej!
Jag antar att du är den Catharina som det stod om i DN i dag som söker rum.
Om det är det så jag kan jag erbjuda dig ett rum tills du hittar en studentlägenhet så du kan komma igång att plugga i Stockholm.
Jag heter Eva Rehnberg är 51 år och bor i ett parhus i Sollentuna. Jag skillde mig för något år sedan och har 3 barn.En dotter som är 24 år och en son som är 21 år(båda har flyttat) och en dotter som är 15 år och bor hos mig 2 veckor i taget.
Jag bor som sagt i ett parhus i Sollentuna och har ett rum över för ev uthyrning. Säng, sekretär ,hylla ,fåtölj, liten tv. Du har tillgång till gemensam dusch med toalett (finns även en toalett till) ,köket kan du använda och även tvättmaskin.Vardagsrummet är enbart mitt och dotterns.
Huset ligger i Norrviken och pendeltåg är ca 10 minuters promenad till (perfekt att cykla och ställa cykeln vid pendeln ) eller busshållplats ca 3 minuter bort med direktbuss till city på morgonen.
Jag har som sagt plats för dig och vi skulle på det här sättet kunna hjälpa varandra. jag vill ha 3500 kr i månaden (förskottshyra ). Hör av dig till mig om du är intresserad.
Hälsningar Eva Rehnberg
eva.rehnberg@sollentuna.se

PS.Jag har en vännina i samma situation som mig som också kan hyra ut ett rum om du har någon kompis som behöver det.Hon bor ca 5minuter från mig